Personlig gennemslagskraft og præsentations teknik


Personlig gennemslagskraft og præsentationsteknik

Styrk jeres personlige performance i gennemslagskraft, mundtlige formidling og præsentationsteknik.

"Kurset var for mig ”the missing link" til mine præsentationer" Birgit Barder, Danfoss

Hvad? Ved enhver form for mundtlig formidling og præsentation, er det vigtigt at budskabet, når tydeligt og interessant frem til modtagerne. Det er altafgørende for resultatet, at taleren har gennemslagskraft og evne til at gøre budskabet levende og troværdigt 

På få sekunder tolker tilhørerene nemlig i underbevidstheden, om de finder formidleren og budskabet interessant eller ej. Derfor er det vigtigt, fra den afgørende start, at kunne engagere tilhørerne, så de lytter, forstår og omsætter budskabet aktivt.

Det lærer I på kurset

  • Kom ud over scenekanten og engager tilhørerne fra start til slut
  • Få styr på indre ro, nærvær og tal med overskud
  • Formidl med tydelig stemmeføring og kropssprog der understreger budskabet
  • Brug prosodi der skaber mening i ordene: betoning, klang, tempo, volume og kunstpauser
  • Skær ind til benet i budskabet både verbalt og visuelt
  • Brug rummet, gulvet og visuelle midler, skab helhed i præsentationen

Kurset  giver brugbare redskaber til, hvordan du i enhver situation, kan tænde for din gennemslagskraft og tage gulvet. Når du kan "læne dig tilbage" og stole på din værkstøjskasse, kan du tage ordet i enhver situation med gennemslagskraft. Hermed kan du både give og få en brugbar formidling med effekt.

Hvis vi tager gulvet uden en plan, kan formidlingen blive ufokuseret, vigtig pointer forsvinde, og arbejdet være spildt.

Hvad er udfordringen? Mange mennesker har udfordringer i forskellig grad med at skulle tage ordet. Når man er ”på”, kan manglende gennemslagskraft, nervøsitet eller tidspres påvirke ens performance. Utydelig tale og kropssprog tager fokus væk fra meningen med budskabet. Lige som et budskab der ikke er

"Jeg føler allerede, at det lærte gør en væsentlig forskel i hverdagen” Jesper Christensen, CBS

Mange forbereder hvad de skal sige, men ikke hvordan det skal siges, det er meget vigtigt:

Stemmen, er det auditive led, der sender ordene ud til tilhørerne, så den skal bruges bevidst. Det samme gælder det visuelle i kropssprog, mimik og placeringen i rummet. Når taleren ikke bruger de nonverbale midler bevidst er der risiko for, at at formidlingen ikke lykkes som ønsket.

"Jeg vil varmt anbefale både kurset og at bruge to dage på det , det er klart tiden og investeringen værd" Frank Jensen CEO IXA

Forløb:
Kurset indledes med et teoretisk oplæg om de emner I skal træne. I vil blive involveret aktivt lige fra starten af. Herefter træner I kursets temaer intensivt, og sætter redskaberne sammen med jeres oplæg, efter devisen ”øvelse gør mester”
Alle deltagere vil få fokuseret personlig træning af underviseren og en plan, der implementerer de nye kompetencer effektivt.

Hvad får medarbejderen og virksomheden med hjem fra kurset ?

  • I får en stærk profil af en medarbejder, der formår at præsentere sig selv og jer bedst muligt
  • Der  kan formidle budskaber, forklare fakta, projekter, resultater og idéer klart og engagerende
  • Der kan tage ordet med selvtillid, og nonverbalt overskud i kropssprog og stemme
  • Der kan forvalte budskaberne med enten ingen, eller få og enkle visuelle midler

Kurset kan både bookes som kursus "on location" eller onlinekursus

Se vores åbne kurser under "Aktuelle kurser" på forsiden 

Internt kursus, webinar, foredrag eller 1-1 træning 

Pris: Afhænger af  tid og lokation se mere under  generelle priser. 

Tag kontakt til os vi vil meget gerne tage en snak med jer:

Information og booking:

Mail info@voxlab.dk 

Telefon 219 69 911

Læs blogindlæg om gennemslagskraft...

Læs mere om ”Hvem er vi” her... 

Hvem henvender personlig gennemslagskraft og præsentations teknik sig til?
Kurset henvender sig til enhver, der ønsker at styrke deres personlige fremtræden, mundtlige kommunikation og præsentations teknik

Underviser:
Kurset varetages af Vibeke Krogsgaard, ejer af Voxlab, der som operasanger og performancerådgiver ved, hvad det kræver at stå på podiet, have fokus på det essentielle og engagere sin modtager.


Sagt om kurset ” Personlig gennemslagskraft” af tidligere deltagere:

 

Frank Jensen, CEO, IXA:
"Jeg og mine 8 kolleger havde meget stor gavn af kurset Ordet er dit. Vi havde arrangeret et to-dages kursus, og allerede den 1. dag havde vi lært virkeligt meget, så jeg tænkte efter den 1. dag, at 1 dag vist var nok - men sikke et held, at vi havde taget to dage, for denne dag, med gentagelse af øvelserne gav 10 fold- så vi hver især fik underbygget og cementeret vores nye redskaber.

Jeg vil varmt anbefale både kurset og at bruge to dage på det - det er klart tiden og investeringen værd. Tak til Vibeke, for hendes kyndige undervisning både til gruppen som helhed og for de individuelle råd og vejledninger”.

 

Sabine Esbensen, Regional Coordinator, Danfoss A/S:

“Vi har brugt Vibeke Krogsgaard, Voxlab gennem mere end 16 år – siden 2002, til præsentationsteknikkurser, hos Danfoss. Målgruppen for kurset spænder vidt. Der er alt fra økonomimedarbejdere, projektledere og ingeniører til medarbejdere med ledelsesansvar.

Vibeke’s kurser får hver gang rigtig gode tilbagemeldinger. Hun formår at få den enkelte ud overscenekanten. Deltagerne går tilmed fra kurset med nogle rigtig gode værktøjer i bagagen.  

Senest har vi brugt Vibeke’s kompetencer rundt omkring i Nordeuropa, hvor salgsselskaberne har ønsket kurser i præsentationsteknik. Også her har Vibeke fået rigtig gode tilbagemeldinger. Jeg kan kun medgive Vibeke mine bedste anbefalinger”.

 

Elisabeth Andersen, Administrationschef, RAMBØLL Informatik A/S:

Vi - en gruppe på 12 kolleger - havde alle meldt os til kurset ”Din personlige gennemslagskraft” fordi vi syntes det virkede spændende og noget vi kunne bruge i vor travle arbejdsdag - men vi var ikke klar over hvor meget vi egentlig fik ”med i bagagen”. Den primære grund til den store oplevelse var vor underviser - Vibeke Krogsgård - som er en fantastisk, veltalende, levende, inspirerende og spændende person som fik det bedste ud af hver enkelt af os. Kurset var vel tilrettelagt, meget varierende og med gode øvelser. Vi vil alle takke for to rigtig gode og indholdsrige dage og varmt anbefale kurset til andre ude i det pulserende arbejdsliv - alle kan bruge sådan et kursus!”.


Jesper Christensen Department of Strategic Management and Globalization, CBS:

”Den anatomiske og tekniske indsigt, som Voxlab tilbyder, betyder i mine øjne, at både kvaliteten og seriøsiteten hæves betydeligt. Den viden og de redskaber, du præsentere, er meget tilgængelige og anvendelige, Det er værd at understrege, at dit kursus adskiller sig væsentligt fra lignende forløb, hvor der udelukkende er fokus på det, der ’foregår inde i hovedet’. Jeg føler allerede, at det gør en væsentlig forskel i hverdagen”.

 

Birgit Barder, Strategic Project Purchaser, NPD at Danfoss Drives A/S:

“Det mest opløftende og positive jeg længe har oplevet på kursus fronten, var da jeg deltog i ” Personlig gennemslagskraft” ved Vibeke Krogsgaard. For mig var det den ene aha oplevelse efter den anden. Gennem årene har jeg været på adskillige præsentationskurser og jeg tænkte, at jeg nok bare var et lidt håbløst tilfælde, og at jeg aldrig ville finde en ro og sikkerhed når jeg skal præsentere noget. Så var det at jeg deltog på kurset, og på det kursus skal jeg love for, at der blev arbejdet med helt andre ting end jeg har oplevet på andre typer af præsentationskurser. Kurset var for mig ”the missing link”, i forhold til at jeg ledte efter denne ekstra dimension til præsentationskurserne”. 

 

Anja Schremmer Hartmann, Juridisk specialkonsulent, BaneDanmark:

”Jeg har deltaget i Vibekes kursus "Personlig gennemslagskraft" intet mindre end to gange, fordi jeg fik mulighed for at få en udvidet version af kurset. Det er et af de bedste kurser, jeg har deltaget i. Det giver rigtig gode værktøjer til fx at styre sin nervøsitet hvis man skal stå over for større forsamlinger, opnå større gennemslagskraft i et vigtigt møde, bevidsthed om egen fremtoning etc. Det er i bund og grund relativt simple tricks, som giver kropskontrol, der forplanter sig i stemmekontrol. Teknikker som kan bruges i alle mulige sammenhænge både professionelt og privat. Bevidstheden om hvordan man virker, når man skal tage ordet - hvordan man kan styrke sit budskab med den rigtige fremtoning, hvordan man kan gøre sig selv mere interessant at høre på .... det er blandt de ting, man kan tage med sig fra kurset. Vibeke serverer sine metoder og budskaber med en god portion humor, fantastisk energi og klare illustrative eksempler. Man føler sig i godt, inspirerende og professionelt selskab, når man deltager i Vibekes kurser. Jeg har brugt virkelig mange af de ting, jeg lærte på kurserne hos Vibeke og har sidenhen anbefalet flere kollegaer, at tage på Vibekes kursus”.

 

Læs om Voxlab her...              

Læs om personlig performance her...

Se andre kurser i Voxlab her...