Kunder

Vi er både glade, stolte og beærede over at have hjulpet, undervist og udviklet så mange virksomheder og medarbejdere igennem årene. Mange kunder vender tilbage gentagne gange. Her er en liste over nogle af de virksomheder vi har arbejdet med i listen herunder og se deres udtalelser længere nede...


Kundeudtalelser

"Dette kursus gav mig et Tigerspring"


Morten Degn, Ingeniør/Programme Manager, Jabra

Synlige resultater på min gennemslagskraft

”Hvis du vil flytte dig selv som person kommunikationsmæssigt, kan jeg varmt anbefale Vibeke/ Voxlab. Med fokus på kropssprog, udtale og stemme træning, gav det meget hurtige og synlige resultater på min gennemslagskraft. Først havde jeg været på kurset ”Personlig performance og præsentation, og derefter tog jeg en række personlige 1-1 timer. Det var meget positivt - og underholdende. Det er helt klart den bedste coaching jeg endnu har fået, og af alle kurser jeg har taget er dette et ud af to som gav mig et tigerspring. Og som en positiv bivirkning fik jeg en bedre sangstemme”.

 "Vibeke får alle vores medarbejdere til at formidle professionelt"


Sabine Esbensen, Regional Coordinator
Take the floor/ Danfoss Personlig gennemslagskraft og mundtlig formidling 

”Vi har brugt Vibeke Krogsgaard gennem mere end 16 år til præsentationsteknikkurser hos Danfoss. Målgruppen for kurset spænder vidt. Der er alt fra økonomimedarbejdere, projektledere og ingeniører, til medarbejdere med ledelsesansvar. Vibeke´s kurser får hver gang rigtig gode tilbagemeldinger. Hun formår at få den enkelte ud over, scenekanten. Deltagerne går tilmed fra kurset med nogle rigtig gode værktøjer i bagagen. Senest har vi brugt Vibeke’s kompetencer rundt omkring i Nordeuropa,  England og de Baltiske land, hvor salgsselskaberne har ønsket kurser i præsentationsteknik. Også her har Vibeke fået rigtig gode tilbagemeldinger. Jeg kan kun medgive Vibeke mine bedste anbefalinger”.
 "Supergodt, spændende og lærerigt"


 


Vi fik ny inspiration til vores mundtlige formidling

Jan Al-Erhayem, Mazanti Andersen, Korsø Jensen, Partner og Advokat 
Personlig gennemslagskraft og præsentation
”Vibeke har afholdt et virkeligt godt kursus her hos os omkring præsentation og gennemslagskraft. Det var supergodt, spændende, lærerigt og meget inspirerende. Vibeke formår med sin varierende stil og diverse øvelser undervejs at fastholde interessen og spørgelysten fra alle deltagere. Vi var alle meget tilfredse og fik ny inspiration til vores mundtlige formidling”."Jeg vil varmt anbefale både kurset og at bruge to dage på det - det er klart tiden og investeringen værd"


Frank Jensen, CEO. IXA 
Personlig gennemslagskraft og mundtlig formidling 

”Jeg og mine otte kolleger havde meget stor gavn af kurset Personlig gennemslagskraft. Vi havde arrangeret et to-dages kursus og allerede den 1. dag havde vi lært virkeligt meget, så jeg tænkte efter den 1. dag, at en dag vist var nok - men sikke et held, at vi havde taget to dage, for denne dag, med gentagelse af øvelserne gav tifold- så vi hver især fik underbygget og cementeret vores nye redskaber. Jeg vil varmt anbefale både kurset og at bruge to dage på det - det er klart tiden og investeringen værd. Tak til Vibeke for din kyndige undervisning både til gruppen som helhed og for de individuelle råd og vejledninger”. 
 ”Vibeke har gjort mig til en bedre leder"


Anette Lena Christiansen, Production Manager Solar Manufacturing & Logistics, Danfoss A/S  
Brænd igennem 1:1

”Vibeke har gjort mig til en bedre leder. Jeg ønskede at forbedre mig egen gennemslagskraft og kommunikations-egenskaber med henblik på at blive en bedre leder og få budskabet præsenteret godt. Efter at have deltaget i et fantastisk kursus; ”Personlig gennemslagskraft og præsentation-Ordet er dit”, blev jeg utrolig inspireret, og jeg fik en tro på, at jeg rent faktisk kunne få en bedre gennemslagskraft, og derved blive en endnu bedre leder. Efter et individuelt forløb hos Vibeke med stemmetræning, vejrtræknings-øvelser, fokus på kropssprog, coaching og teknikker, har Vibeke lært mig det ingen andre kunne! I dag har jeg meget mere kontrol over, hvordan jeg håndterer min nervøsitet inden jeg skal præsentere for større forsamlinger eller kommunikere et budskab. Vibeke har bestemt gjort mig til en bedre leder, og jeg kan varmt anbefale andre, at tage et individuelt forløb hos hende”.
 "Jeg må indrømme, at jeg blev positivt overrasket over, hvor langt det er muligt at nå på fire timer. Jeg havde ikke forventet, at jeg ville være i stand til at rykke mig så meget."


Jesper Christensen, Department of Strategic Management and Globalization, CBS 
Stemme, kropssprog  og gennemslagskraft  

”Tak for et rigtig godt kursus! Jeg må indrømme, at jeg blev positivt overrasket over, hvor langt det er muligt at nå på fire timer. Jeg havde ikke forventet, at jeg ville være i stand til at rykke mig så meget. Den viden og de redskaber, du præsenterede, er meget tilgængelige og anvendelige, og jeg føler allerede, at det gør en forskel i hverdagssituationer. Det er værd at understrege, at dit kursus adskiller sig væsentligt fra lignende forløb, hvor der udelukkende er fokus på det, der ’foregår inde i hovedet’. Den anatomiske og tekniske indsigt, du tilbyder, betyder i mine øjne, at både kvaliteten og seriøsiteten hæves betydeligt”.
 "I highly recommend her for her professionalism, engagement and interaction”


Carolina Mir Tønder, Senior Recruitment Partner/Recruitment Manager at Rambøll Danmark A/S 
Take the floor personal performance and presentation

“Vibeke gave a course in Ramboll on presentation techniques – ‘Take the floor’. Her approach is unique and will give you insights in all the necessities to deliver a great presentation for a huge audience. She will make you feel comfortable in the learning process and will for sure be able to improve your skills no matter what level you would be at. I highly recommend her for her professionalism, engagement and interaction”.
 


Great course, I recommend to everyone


 Wioleta Dziadosz ( Danfoss) "I had a chance to participate in the course "Take the floor- personal performance and presentation."- that Vibeke has leaded. Vibeke is charismatic, energetic person, with a gift to share this great energy with her students. She has huge experience in public performance as an opera siger, teacher, professional speaker,. Vibeke as well has a solid knowledge, that she is able to pass during the course. Voice exercises, voice warm up, building selfconfidence, right posture, right gestures, preparation for public speaking... Great course, I recommend to everyone""Vibeke er en knivskarp underviser, hvor hendes baggrund som operasanger og hendes viden om stemmens anatomi er en kæmpe styrke." 


Lisbeth Borup, Change management Strategist 
1-1 træning og Stemmen som primus motor  

”Hvis du gerne vil udvikle din stemme og dermed din fremtræden, når du præsenterer for andre, vil jeg varmt anbefale Vibeke Krogsgaard. Du kan ikke få en mere kompetent, menneskeklog og tillidsskabende lærer og coach. Da jeg fornylig skulle forberede et foredrag for 150 ledere, kontaktede jeg Vibeke for at få målrettet stemmetræning. Jeg ville gerne udvikle min stemme, fordi jeg havde erfaret, at min stemme let blev anspændt og løb træt, når jeg skulle tale i længere tid, ligesom jeg gerne ville være i stand til at bruge min stemme mere nuanceret for at fastholde deltagernes opmærksomhed. Min stemme blev blødere og meget mere nuanceret – og det betød også, at jeg oplevede at jeg fik endnu større glæde og effekt af, at skulle holde foredrag.
Vibeke er en knivskarp underviser, hvor hendes baggrund som operasanger og hendes viden om stemmens anatomi er en kæmpe styrke. Samtidig har Vibeke som person en unik evne til at skabe et trygt og fortroligt rum, hvilket er væsentligt for at man som elev/deltager kan slappe af, bruge kroppen og give sig i kast med at lege med sin stemme”.
 
Want to be better at presenting and put on a good show? - ask her!


Jan Rubæk-Pedersen, Manager, Sensor R&D, Danfoss IXA A/S 
Take the floor personal performance and presentation

”I will strongly recommend Vibeke for her teaching skills and authentic behaviour - it's an absolute pleasure to enjoy her presense and firm guidance. Want to be better at presenting and put on a good show? - ask her! I love it!”. "Jeg kan varmt anbefale Vibeke som underviser"


Birgitte Rønn, Biostatistical Lead, Novo Nordisk 
1:1 træning og Stemmen som primus motor

”Jeg har deltaget i Vibekes kursus og har efterfølgende været igennem et personligt forløb med stemmetræning. Jeg føler, at jeg har fået en helt ny kompetence og jeg får meget positiv feedback på min nye fremtoning i undervisnings- og oplægssituationer. Jeg kan varmt anbefale Vibeke som underviser ikke mindst på grund af den konstruktive og meget individuelle feedback hun giver”.